Van Leer zoekt verklaring voor malaise NAC: "Het is heel slecht"

Van Leer zoekt verklaring voor malaise NAC: "Het is heel slecht"

12 november 2018 – Benjamin van Leer heeft geen verklaring voor de nederlaag van NAC Breda tegen FC Emmen (0-2). Omdat FC Groningen won, staan de Bredanaars na twaalf wedstrijden alleen onderaan. "In plaats van de aansluiting te vinden, ga je naar huis met een behoorlijke achterstand op Emmen", aldus Van Leer."Ik zie het gebeuren, jullie zien het gebeuren vanaf de zijkant. Ik probeer het nog om te zetten, maar eerlijk gezegd wist ik niet waar ik moest beginnen", zegt Van Leer in BN/DeStem. "We zijn afgetroefd, zwaar klote. Een verklaring? Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen."

Van Leer zag vanaf de twintigste minuut ontzettend veel fout gaan. "Dat is echt iets om over na te denken. Ik kan niet zeggen dat de mensen niet hard werken. "Ik denk het wel. Deze wedstrijd hebben we op eigen kracht verloren, dat is best pijnlijk. Ik kan hier een mooi verhaal ophangen, maar het is gewoon slecht, heel slecht. Wat moet ik nog zeggen?"

In de wetenschap dat Ajax na de interlandperiode de volgende tegenstander is, wordt het perspectief niet bepaald beter bij NAC. Vervolgens gaat de Parel van het Zuiden op bezoek bij Groningen, dat zijn laatste twee wedstrijden won.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019

  3. zaterdag 25 mei 2019