BILD: Ribéry deelt meerdere klappen uit aan journalist

12 november 2018, 09:40

Franck Ribéry is in opspraak geraakt bij Bayern München. De Fransman zou na het verloren duel met Borussia Dortmund (3-2) een journalist hebben geslagen. Bayern heeft ook bevestigd dat er sprake is geweest van een incident.

Volgens BILD, dat ooggetuigen aanhaalt als bron, sloeg Ribéry zijn landgenoot Patrick Guillou, die werkt voor beIN Sports. Ribéry, die op weg was naar de spelersbus van Bayern, zou hem drie keer in het gezicht geraakt hebben. Onduidelijk is de aanleiding van de woedeaanval van Ribéry. Mogelijk vanwege kritische berichtgeving. Guillou vond Ribery bij twee van de drie tegendoelpunten in Dortmund verantwoordelijk, aldus de Duitse krant.

Bayern is op de hoogte van een voorval, maar doet geen uitspraken over wat er precies is gebeurd. "Ribéry heeft ons laten weten dat hij een geschil had met Guillo, die hij al jarenlang goed kent", aldus Hasan Salihamidzic, de technisch directeur van Der Rekordmeister. Bayern wil de problemen zo snel mogelijk oplossen en met beide partijen om tafel. "Guillo heeft al aangegeven dat hij dit ook wil."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen