Gisteren gemist: Dost goud waard voor Sporting, Real wint weer

12 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 11 november 2018, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 11 november.

Dost met twee goals goud waard voor Sporting Portugal

Bas Dost heeft zondagavond laten zien waarom hij de voorbije tijd zo gemist werd bij Sporting Portugal. Met twee doelpunten zorgde de Nederlandse spits ervoor dat zijn ploeg het thuisduel met Chaves met 2-1 won. Dost opende de score, maakte vlak voor tijd de winnende goal en werd daarna onder luid applaus naar de kant gehaald.

Real Madrid wint weer en kruipt dichter bij Barcelona

Real Madrid heeft zondagavond optimaal geprofiteerd van de onverwachte nederlaag van FC Barcelona. De Madrilenen waren te sterk voor Celta de Vigo en hebben door de 2-4 overwinning de Catalaanse koploper tot op vier punten genaderd. Eerder op de zondag leed koploper Barça een onverwachte 3-4 nederlaag tegen Real Betis.

Boca en River Plate spelen gelijk in eerste finaleduel

Het eerste finaleduel van de Copa Libertadores tussen aartsrivalen Boca Juniors en River Plate heeft geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd, die door hevige regenval van zaterdag naar zondag werd verplaatst, eindigde in een 2-2 gelijkspel. Boca Juniors kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar River Plate poetste twee keer de achterstand weg.

Juventus pakt volle buit, Higuaín mist penalty en pakt rood

Juventus heeft zondagavond drie punten overgehouden aan het uitduel met AC Milan. Door doelpunten van Mario Mandzukic en Cristiano Ronaldo won de club uit Turijn met 0-2 in San Siro. Gonzalo Higuaín werd de schlemiel van de wedstrijd. Hij miste voor rust een strafschop op de 1-1 en kreeg vlak voor tijd een rode kaart, waarna hij compleet doordraaide.

PSG dendert door en verslaat ook noodlijdend Monaco

Paris Saint-Germain is na dertien speelrondes nog altijd foutloos in de Ligue 1. De Franse grootmacht rekende zondag af met de club die tot voor kort nog gold als de grootste concurrent om de landstitel: AS Monaco. De Monegasken, die zich in een zware crisis bevinden, kregen met 0-4 aan de broek.

Man City wint stadsderby en herovert koppositie

Manchester City heeft zondag de derby van Manchester naar zich toegetrokken. In het Etihad Stadium rekende de ploeg van Pep Guardiola af met stadsgenoot Manchester United. David Silva, Sergio Agüero en Ilkay Gündogan scoorden namens de thuisploeg, Anthony Martial nam het doelpunt van de bezoekers voor zijn rekening. Door de 3-1 zege nemen The Citizens de koppositie in de Premier League weer over van Liverpool.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen