ADO zet negatieve reeks voort: "Noem dat gerust een herfstdip"

11 november 2018, 23:58

Met een sterk gewijzigde opstelling trad ADO Den Haag zondag aan tegen AZ. De Hagenaren slaagden er echter niet in om de slechte serie te beëindigen. De Haagse ploeg verloor met 0-1 en is daardoor al meer dan een maand zonder zege. Alfons Groenendijk zag zijn team minder kansen weggeven dan de afgelopen wedstrijden, maar was niet tevreden.

De verdediging van ADO oogde stabieler dan de voorbije weken, maar aanvallend konden de Hagenaren geen vuist maken. "We hebben een organisatie neergezet waarin we weinig weggeven. Dat moest echter beter, want de laatste weken gaven we echt te veel kansen weg. Maar ik moet eerlijk zijn: het voetbal was niet goed genoeg. We creëerden te weinig", aldus de trainer in gesprek met Omroep West.

ADO verloor de voorbije maand van VVV-Venlo (2-0) en FC Utrecht (3-0). Daarnaast speelde de ploeg van Groenendijk gelijk tegen het geplaagde NAC Breda (1-1). "We zullen er alles aan moeten doen om ons in de middenmoot te spelen. Voor elk punt moeten we knokken tot we erbij neervallen. We hebben nu een serie van één punt uit vier wedstrijden, noem dat gerust een herfstdip."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen