Liverpool klopt Fulham en is koploper van Engeland

11 november 2018, 14:53

Liverpool heeft zondagmiddag gedaan wat het moest doen, namelijk winnen van Fulham. De ploeg van Jürgen Klopp spande zich niet bovenmatig in, maar won toch simpel met 2-0. Gezegd moet worden dat er aan de eerste goal een curieuze minuut vooraf ging.

Mohamed Salah brak de ban op Anfield Road tegen de hekkensluiter. De Egyptenaar scoorde na 41 minuten de eerste goal na een snelle counter. Die kwam tot stand nadat een doelpunt van Fulham ten onrechte werd afgekeurd. Uit een vrije trap kopte Aleksandar Mitrovi? raak, maar de grensrechter vlagde onterecht voor buitenspel. In de herhaling was te zien dat de aanvaller aan de goede kant van de lijn stond. Dat juist een minuut daarna Salah de score opende, was een bittere pil voor Fulham.

In de tweede helft gooide Xherdan Shaqiri, die in de basis stond en op 'tien' speelde, het duel in het slot door raak te schieten bij de tweede paal. Liverpool, met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis, komt daardoor weer aan kop en heeft nu een punt meer dan Manchester City. Die ploeg speelt zondag de kraker tegen Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen