Gisteren gemist: PSV blijft foutloos, Copa-finale verplaatst

11 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 10 november 2018, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 10 november.

PSV behoudt maximale score met ruime zege op De Graafschap

Ook De Graafschap heeft geen verandering kunnen brengen in de ongeslagen status van PSV in de Eredivisie. De Eindhovenaren waren op De Vijverberg ruimschoots te sterk voor De Superboeren. In Doetinchem werd het 1-4, onder meer dankzij een dubbelslag van topschutter Luuk de Jong.

VVV ziet het licht weer tegen Fortuna en wint Limburgse derby

VVV-Venlo heeft tegen Fortuna Sittard de draad weer opgepakt na de gestaakte wedstrijd tegen Feyenoord. De Venlonaren kwamen tijdens de Limburgse derby op achterstand in de eigen Koel, maar draaiden de zaken gedecideerd om. André Vidigal kopte Fortuna in de slotfase nog naar 3-2 en zorgde voor een spannende slotfase, maar de punten bleven in Noord-Limburg. VVV staat na speelronde 12 op een gedeelde vijfde plek in de Eredivisie én heeft de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord nog tegoed.

Copa-finale toch opgeschort vanwege extreem weer

Slecht nieuws vanuit Argentinië. De heenwedstrijd van de Copa Libertadores-finale tussen Boca Juniors en River Plate zal door het slechte weer en de staat van het veld niet om 21.00 uur worden gespeeld. Vanwege de abominabele omstandigheden wordt de wedstrijd vandaag niet afgewerkt. Inmiddels is duidelijk dat het duel zondag om 20.00 uur gespeeld wordt. 

Dortmund doet Bayern pijn en bouwt voorsprong uit

Het prachtige affiche tussen koploper Borussia Dortmund en Bayern München is zaterdagavond geëindigd in 3-2. De meeslepende topper kende twee uitblinkers die ook voor de vier van de vijf goals zorgden: Marco Reus van Dortmund en zijn voormalige teamgenoot Robert Lewandowski.

Weergaloze Memphis tovert bij Lyon en lijkt weer onomstreden

Met dank aan een fenomenale wedstrijd van Memphis Depay heeft Olympique Lyon de uitwedstrijd tegen Guincamp gewonnen (2-4). De Oranje-international draaide na rust de wedstrijd volledig om met twee goals en twee assists en snoert daarmee alle criticasters de mond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen