Lof voor Memphis: "Vanavond klopte het van beide kanten"

10 november 2018, 23:20

Olympique Lyon-trainer Bruno Genesio was zeer tevreden over Memphis Depay. De Oranje-international droeg zaterdagavond met twee goals en twee assists behoorlijk bij aan de zege op bezoek bij de Franse degradatiekandidaat Guincamp (2-4 winst). "Vanavond beloonde hij zichzelf."

Genesio is vooral lovend over het rendement van de spits. Een paar dagen eerder kreeg Depay nog kritiek na het Champions League-duel tegen Hoffenheim (2-2), maar de trainer is het daar niet meer eens. "Tegen Hoffenheim deed hij veel goed wanneer hij niet aan de bal was. Wanneer hij de bal wél had, was het niet efficiënt wat hij deed", aldus de coach tegen L'Équipe.

In de uitwedstrijd tegen de hekkensluiter in de Ligue 1 zag Genesio dat Memphis een formidabele pot speelde. 'Vanavond klopte het van beide kanten en dan krijg je een geweldige wedstrijd van zijn kant te zien. Al moet ik zeggen dat zijn spel tegen Hoffenheim ook al bemoedigend vond. Vanavond beloonde hij zichzelf, zoals vaker gebeurt wanneer je onzelfzuchtig voetbalt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen