Verdedigers helpen Spurs en Atlético naar driepunters

10 november 2018, 20:42

Tottenham Hotspur en Atlético Madrid mogen allebei hun centrale verdedigers bedanken. Bij de Londenaren werd Juan Foyth de matchwinner op bezoek bij Crystal Palace (0-1), terwijl Atlético Madrid dankzij een goal in blessuretijd van Diego Godin afrekende met Athletic de Bilbao: 3-2.

Crystal Palace – Tottenham Hotspur 0-1

Een overwinning op bezoek bij Palace zou ervoor zorgen dat de Spurs medekoploper in Engeland zouden worden. En zo geschiedde, dankzij een verrassende doelpuntenmaker. Waar normaliter Erik Lamela, Harry Kane of Christian Eriksen op het scoreformulier verschijnen, was het ditmaal verdediger Juan Foyth die de Londenaren naar de winst schoot. Palace, dat met Patrick van Aanholt in de basis aantrad, deed zo nu en dan leuk mee en bood goed partij, maar beloonde zichzelf niet met een punt.

Atlético Madrid – Athletic de Bilbao 3-2

In Spanje werd het duel tussen Atlético en Athletic de Bilbao een waar spektakel. Dankzij twee goals van Inaki Williams leken de gastheren lange tijd op weg naar een resultaat, maar via Thomas Partey en Rodrigo Hernández kwamen de Madrilenen langszij. Een puntendeling leek een feit, totdat net als bij Spurs een verdediger trefzeker was: Diego Godin dompelde de bezoekers in rouw en zorgde voor gigantische ontlading in een deel van Madrid: 3-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen