Klaassen en Dilrosun verliezen, assist van Boëtius

10 november 2018, 17:30   Bijgewerkt: 10 november 2018, 18:49

Davy Klaassen en Javairo Dilrosun kenden met respectievelijk Werder Bremen en Hertha BSC een vervelende middag in de Bundesliga. Beiden gingen hard onderuit, terwijl Jean-Paul Boëtius zich wel positief onderscheidde bij FSV Mainz. De voormalig Feyenoorder was op bezoek bij SC Freiburg (1-3) met een assist belangrijk.

Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach: 1-3

Het verschil tussen het Werder Bremen van Davy Klaassen en de verrassende nummer twee Borussia Mönchengladbach was voorafgaand aan het duel maar drie punten. De gastheren, met Klaassen in de basis, konden bij een overwinning dus op gelijke hoogte komen. In de beginfase deden beide Bundesliga-ploegen weinig voor elkaar onder, maar aan de hand van

€7.8M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/alassane-plea">Alassane Pléa zetten de gasten de wedstrijd naar hun hand. De spits, deze zomer voor 23 miljoen euro overgenomen van OGC Nice, zette vlak voor rust Mönchengladbach op voorsprong en maakte er kort na de hervatting weer twee. Zo stonden de bezoekers plots op 0-3 en heeft Pléa er dit seizoen al acht ingelegd. Nuri Sahin redde de eer voor Werder, maar spannend werd het niet meer.

Fortuna Düsseldorf – Hertha BSC: 4-1

Voor Javairo Dilrosun en Hertha BSC werd het in Düsseldorf een vervelende middag. Met de linksbuiten, die zich komende week bij Oranje meldt, vanaf de aftrap ging de nummer acht van de competitie onderuit tegen de medehekkensluiter van de Bundesliga. Een rode kaart van Maximilian Mittelstädt op slag van rust hielp Fortuna in het zadel. De degradatiekandidaat scoorde in de tweede helft via Takashi Usami en Rouwen Hennings tegen de tien van Hertha. Benito Raman maakte het in de slotfase met twee goals nog erger, al redde Davie Selke nog de eer voor de gasten. Door de 4-1 nederlaag bungelt Hertha nu tussen de subtop en de middenmoot in.

SC Freiburg – FSV Mainz: 1-3

FSV Mainz kende een droomstart op bezoek bij SC Freiburg. Na ruim een kwartier spelen stond het al 0-2 dankzij Jean-Philippe Gbamin en Jean-Philippe Mateta. Bij de laatstgenoemde werd de assist geleverd door Jean-Paul Boëtius. De ex-Feyenoorder kreeg een basisplaats en betaalde dat vertrouwen uit. Freibrug kreeg na de bliksemstart van de bezoekers wel wat kansen en scoorde via Roland Sallai de aansluitingstreffer. De hoop vervloog snel, want enkele minuten later besliste Karim Onisiwo het treffen: 1-3.

Overige uitslagen:

1899 Hoffenheim – FC Augsburg: 2-1

1.FC Nürnberg – VFB Stuttgart: 0-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen