Strootman content bij Marseille: "De beste jaren komen nog"

10 november 2018, 13:10

Enigszins verrassend besloot Kevin Strootman om in de zomer te vertrekken bij AS Roma en te tekenen bij Olympique Marseille. De middenvelder heeft het naar zijn zin bij de nummer zes van Frankrijk en geniet van het werken met trainer Rudi Garcia.

De 28-jarige middenvelder zit goed in zijn vel. "Ik ben nu 28 jaar, dus de beste jaren komen er nog aan. Ik werk er hard voor en weet dat ik beter kan, maar het belangrijkste is dat ik belangrijk ben voor het team", zegt hij op de website van de Ligue 1. In de zomer besloot hij mede vanwege de aanwezigheid van trainer Garcia te tekenen in Marseille. Hij werkte eerder al met die coach samen bij Roma. "De coach en ik kennen elkaar goed en hij weet wat ik kan. Ik denk dat hij de club extra heeft aangespoord om me te halen."

Het gevoel van Strooman bij Marseille was vrijwel direct goed. "De club wilde me echt graag hebben en dat is een speciaal gevoel. We hebben goede spelers en de ploeg en willen naar de Champions League groeien. Ik maak daar graag onderdeel van uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen