Vlap: "Vorig seizoen was het vooral rennen en vliegen"

10 november 2018, 11:32

Michel Vlap is dit seizoen een van de betere spelers van sc Heerenveen en heeft er momenteel al zes doelpunten in liggen. De aanvallende middenvelder is blij met de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt, maar blijft zeer rustig. Hij koestert het feit dat het nu goed gaat.

Onlangs nog werd hij verkozen tot Speler van de Maand oktober van de Eredivisie.  "Ik ben op het veld veel rustiger geworden", stelt hij. "Vorig seizoen was het vooral rennen en vliegen. Met als gevolg dat het pijpje na zeventig minuten leeg was. Nu voetbal ik veel zakelijker. En dan zie je dat ik ook wedstrijden kan beslissen", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

De 21-jarige middenveder scoorde twee weken terug nog twee keer tegen AZ (2-3 winst). "Mensen gaan opeens een beetje gek doen, hè", zegt Vlap. "Meteen na de wedstrijd tegen AZ werd al gevraagd of er interesse was van andere clubs. Jongens, laten we nu niet allemaal de kolder in de kop krijgen. Eerst dit niveau maar eens vasthouden. Ik mag heel blij zijn als ik straks op tien, twaalf doelpunten eindig.''

Vlap moet zondag met sc Heerenveen aan de bak, aangezien de derby tegen FC Groningen op het menu staat.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen