Groenen gaat er vanuit dat ze fit genoeg is om return te spelen

9 november 2018, 23:03

Jackie Groenen gaat er vanuit dat ze tijdens de return in actie kan komen namens de Oranje-vrouwen tegen Zwitserland. De middenvelder viel vrijdagavond uit met een blessure, maar direct na het duel voelde ze zich alweer een stuk beter. "Ik ga er vanuit dat ik dinsdag kan spelen", bleef de speelster dan ook positief.

Dat vertelde ze in de mixed zone na het duel. "Het gaat een stuk beter inmiddels, gelukkig", aldus Groenen, die niet precies wist wat er nou gebeurde. "Nee, ik moet het nog even terugkijken. Maar het deed wel veel pijn. Ik wilde het er uitlopen, maar dat ging niet." Dus werd ze gewisseld voor Jill Roord, maar al snel ging het beter na de wedstijd. "Als het zo doorgaat, kan ik wel spelen dinsdag."

In vorm

Groenen gaat er vanuit dat het dinsdag nog wel een serieuze wedstrijd wordt, ondanks de 3-0 zege in Utrecht. Vivianne Miedema rekent daar ook op. "We moeten het daar snel afmaken, maar dan moet je wel op zoek naar een doelpunt. Dan heb je de buit binnen", wist de aanvaller, die ook een doelpunt maakte vrijdagavond.

"We hebben gedaan wat we moesten doen", vond de spits. "In de eerste helft was het nog slordig en was de eindpass er af en toe niet. In de tweede helft waren we rustiger aan de bal." Miedema nam de laatste goal voor haar rekening, tot haar eigen tevredenheid. "Ik ben in vorm en dat heb ik laten zien. De eerste echte kans die ik kreeg ging erin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen