Leicester gaat Srivaddhanaprabha eren met een standbeeld

9 november 2018, 19:26   Bijgewerkt: 9 november 2018, 19:35

Leicester City gaat Vichai Srivaddhanaprabha eren met een standbeeld bij het stadion. De overleden voorzitter krijgt voor het thuisduel met Burney van zaterdagmiddag in die vorm nog een laatste eerbetoon. Ook wordt er in speciale shirts gespeeld tijdens het duel in de Premier League. Supporters worden voor het eerbetoon opgeroepen om tijdig naar het stadion te komen.

Het duel staat zo helemaal in het teken van de voorzitter en de vier andere overledenen bij het helikopterongeluk, dat drie weken geleden plaatsvond. "Ik ben van plan een standbeeld te plaatsen van mijn vader, voor het King Power-Stadion als permanente en passende hulde aan de man die alles mogelijk heeft gemaakt", laat Aiyawatt Srivaddhanaprabha, vice-voorzitter en diens zoon, weten op de clubsite.

Op 27 oktober kwam Srivaddhanaprabha om het leven. Na de thuiswedstrijd tegen West Ham United crashte naast het King Power Stadium een helikopter. Alle inzittenden, onder wie de voorzitter, overleefden het ongeluk niet. Sinds de ramp is dit het eerste thuiswedstrijd van The Foxes: vorige week werd er op bezoek bij Crystal Palace gewonnen.

Lees ook: Leicester City eert met speciale shirts omgekomen voorzitter

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen