Lyon-coach Génésio neemt het nu op voor bekritiseerde Memphis

9 november 2018, 16:40

Bruno Génésio en Memphis Depay lagen onlangs met elkaar in de clinch, maar kunnen inmiddels weer met elkaar door een deur. De trainer van Olympique Lyon neemt het na het gelijkspel tegen Hoffenheim (2-2) op voor de 24-jarige aanvaller, die na het Champions League-duel veel kritiek kreeg te verduren. Génésio stelt dat Memphis niet zo slecht speelde als critici beweren.

Memphis speelde ongelukkig tegen Hoffenheim, maar Génésio zag de aanvaller ook goede dingen doen. "Je kunt het op twee manieren bekijken. Natuurlijk, hij had kunnen of zelfs moeten scoren. Maar als we kijken naar zijn prestaties in teamverband, dan heeft hij goed gespeeld. Ik hoorde dat men hem verschrikkelijk vond spelen, maar hij heeft verdedigend uitstekend werk verricht", aldus de trainer op de persconferentie in aanloop naar het duel met Guingamp.

De oud-speler van PSV en Manchester United deed onlangs openlijk zijn beklag omdat hij zich niet gewaardeerd voelde bij Lyon. Memphis was boos over het feit dat hij niet meer zeker was van een basisplaats bij de Franse club. Daarop sprak Génésio hem in het bijzijn van zijn teamgenoten [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/340811/lyon-trainer-genesio-cynisch-uitgevallen-tegen-memphis/,_blank,cynisch toe]. Inmiddels hebben de twee de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/340925/trainer-genesio-zet-streep-onder-conflict-met-memphis/,_blank,strijdbijl begraven].

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen