Broodjeaapverhaal doet Ayoub pijn: "Ik was ziek"

Broodjeaapverhaal doet Ayoub pijn:  "Ik was ziek"

9 november 2018 – Yassin Ayoub maakt korte metten met het gerucht dat hij vanwege een disciplinaire schorsing ontbrak tegen Willem II. De middenvelder was naar eigen zeggen ziek toen Feyenoord onlangs op bezoek ging bij de Tilburgers. Dat er onwaarheden over hem worden geschreven, doet Ayoub pijn.De middenvelder zou onlangs buiten de selectie zijn gelaten omdat hij niet thuis was terwijl hij zich zich had gemeld. Dat is een broodjeaapverhaal, zegt Ayoub. "Het is lachwekkend, ik vind het heel jammer dat dat gebeurt. Dit is voor mij de reden dat ik geen media lees, er worden zo veel dingen gezegd die niet kloppen", vertelt de Feyenoorder aan de NOS.

"Ik was ziek en werd thuis opgehaald door Jan Mastenbroek (een medewerker van Feyenoord, red.) Ik werd gecheckt, kreeg medicijnen mee en ging weer in bed liggen. Maar er werd gezegd dat ik niet eens thuis was, dat ging mij een beetje te ver", aldus Ayoub, die niet blij is met de berichtgeving. "Je mag me een slechte voetballer noemen, maar je moet geen dingen zeggen die iemand schaden. Dat heeft me wel geraakt. Er zijn mensen die dat soort verhalen echt geloven. Maar als je me kent, weet je dat ik niet zo ben."

Ayoub maakte de afgelopen zomer de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. In Rotterdam komt hij slechts mondjesmaat aan spelen toe. "Ik speel minder. Ik speel bijna niet, maar het gaat nog steeds goed. Ik ben nog steeds gemotiveerd, die lach ga je nooit van me afpakken. Ik krijg positieve feedback van de trainer, dat is belangrijk."

Lees ookVan Bronckhorst beschermt Ayoub: "Was niet geschorst"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 24 januari 2020