NAC Breda zonder Ilic en overbelaste Kali tegen Emmen

NAC Breda zonder Ilic en overbelaste Kali tegen Emmen

9 november 2018 – NAC Breda-trainer Mitchell van der Gaag kan zaterdag op bezoek bij FC Emmen geen beroep op Luka Ilic en Anouar Kali. Ilic kampt met een achillespeesblessure en moet derhalve het uitduel met de promovendus aan zich voorbij laten gaan. Kali kampt met overbelasting.Het wegvallen van de middenvelders is vervelend nieuws voor Van der Gaag. "Luka heeft een tikkie op zijn achillespees gekregen, heeft het nog even geprobeerd maar komt net wat tijd tekort. Soms gebeuren er dingen waar je geen invloed op kan uitoefenen, dit is zoiets", aldus de trainer tegenover BN De Stem.

Kali, die in de vorige speelronde slechts geel kreeg voor een spijkerharde overtreding op Heraclied Kristoffer Peterson, blijft in Breda achter. "Het is niet anders. We hadden gehoopt het over het weekend heen te tillen. helaas was dat niet mogelijk."

De afwezigheid van het duo noopt Van der Gaag tot puzzelen. De van een schorsing teruggekeerde Gianluca Nijholt zal in Emmen waarschijnlijk weer op het middenveld worden geposteerd. Voor Giovanni Korte lonkt een basisplaats als meest aanvallende middenvelder. "Bij de beloften maakt hij een goede indruk en als hij bij ons moet invallen geeft hij het team een boost  met zijn energie en inzet. Meer smaken hebben we ook niet meer."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 18 januari 2021

  2. zondag 17 januari 2021