Wormuth gelooft in kansen: "Geld scoort niet altijd goals"

9 november 2018, 14:57

Heracles Almelo heeft na elf duels evenveel punten als Feyenoord, dat nog wel een duel tegoed heeft, en dat zegt alles over de goede start van de ploeg uit Almelo. Trainer Frank Wormuth hoopt dat zijn formatie zondagmiddag kan stunten tegen de Rotterdammers.

"Het klopt dat er een groot verschil is tussen Heracles Almelo en Feyenoord", spreekt Wormuth in zijn preview op de wedstrijd. "Maar geld scoort niet altijd goals en dus hebben we altijd kans, zeker thuis. Qua ranglijst is het nummer drie tegen nummer vier, dat klopt. Maar ik heb steeds gezegd dat er geen groot verschil zit tussen de nummers vier en achttien, daar kan iedereen van iedereen winnen."

Toch is Feyenoord de favoriet, weet de coach. "Als wij tien keer tegen Feyenoord spelen, zullen we er gemiddeld één winnen en één gelijkspelen. Ik heb tegen de spelers gezegd: het maakt niet uit wat het resultaat is, we kunnen alleen maar winnen. Als we winnen is het fantastisch, een verliesbeurt wordt begrepen door de fans. Maar we kunnen winnen, als we 100 procent geven plus vijf procent meer hebben we kans. De waarschijnlijkheid van winnen tegen Feyenoord is niet hoog, maar er is een waarschijnlijkheid. En daar gaan we naar op zoek."

Lees hier wat zijn collega Giovanni van Bronckhorst verwacht van de wedstrijd. 

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen