De Graafschap waarschijnlijk met Narsingh tegen PSV

De Graafschap waarschijnlijk met Narsingh tegen PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 november 2018 – De Graafschap begint zaterdagavond waarschijnlijk met Furdjel Narsingh in de basis aan het thuisduel met PSV. De rappe buitenspeler is de vervanger van Frank Olijve, die in de vorige speelronde tegen AZ zijn neus brak. De middenvelder trainde vrijdag met een masker, maar zal niet meedoen tegen de koploper.

Narsingh, die met zijn snelheid een wapen kan zijn tegen PSV, mag hopen op zijn eerste basisplaats van het seizoen. "Dat zou zomaar kunnen", vertelt trainer Henk de Jong aan Omroep Gelderland. De oefenmeester wil voor eigen publiek niet alleen maar verdedigen. "Maar we moeten wel compact spelen tegen PSV, dat lijkt me ook logisch."

De Graafschap won twee van de laatste vijf wedstrijden. Beide overwinningen werden in eigen huis geboekt. Eind september werd Willem II met 2-1 verslagen, twee weken geleden kreeg Excelsior met 4-1 aan de broek.

Reacties

gerelateerd