'Russisch' duel in Arnhem: "Het is geen Slutsky tegen Advocaat"

9 november 2018, 13:13

De ontmoeting tussen Vitesse en FC Utrecht heeft komende zondag een Russisch tintje. Trainers Leonid Slutsky en Dick Advocaat maakten furore in de Russische competitie en kennen elkaar goed, zegt Slutsky.

"Ik ken hem heel goed, want hij is natuurlijk heel populair in Rusland. Hij was de trainer van Zenit Sint-Petersburg en hij is natuurlijk de beste Zenit-trainer ooit. Hij won niet alleen de competitie, maar ook de UEFA-cup en de Supercup", zegt de coach tegen Omroep Gelderland.

In Rusland hebben de trainers elkaar meermaals getroffen. Advocaat was toen trainer van Zenit, Slutsky van CSKA Moskou. "Ik weet nog dat de eerste wedstrijd van hem in Rusland tegen mij was. Het werd 0-0. Het is leuk om hem hier in de Eredivisie weer tegen te komen, maar het is geen wedstrijd tussen Dick en mij. Het is een wedstrijd tussen Vitesse en Utrecht."

Uiteraard zijn Vitesse en Utrecht twee concurrenten. De Arnhemmers hebben nu drie punten minder dan de Domstedelingen. "We hebben allebei de punten hard nodig. Utrecht heeft een goed team, maar ik heb wat wedstrijden gezien en ik denk dat het zeker mogelijk is om te winnen", zegt de coach, die niet kan beschikken over de geschorste Danilo Doekhi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen