Duitsland zonder Boateng en Ter Stegen tegen Oranje

9 november 2018, 13:02   Bijgewerkt: 9 november 2018, 13:09

Net als Ronald Koeman heeft ook Joachim Löw zijn selectie voor de aanstaande interlands bekendgemaakt. De keuzeheer van Duitsland kan in de komende duels met Rusland (oefen) en Nederland (Nations League) geen beroep doen op Jérôme Boateng.

De verdediger van Bayern München is de belangrijkste afwezige in de spelersgroep. De verdediger heeft in overleg besloten om een rustperiode in te lassen en komt dus niet in actie tegen Oranje. Ook FC Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen zit niet bij de groep en ook hij mist dus de interland tegen Oranje op 19 november. De doelman kampt met een schouderkwetsuur en wil daar helemaal van herstellen om weer volledig fit te zijn bij zijn club. Toni Kroos mist het oefenduel met Rusland, maar maakt tegen Oranje wel deel uit van de groep.

Daarnaast zitten er vier nieuwe gezichten in de Duitse selectie ten opzichte van de wedstrijd in Amsterdam (3-0) van vorige maand. Wegens blessures waren Antonio Rüdiger, Marco Reus, Leon Goretzka en Kai Havertz toen nog afwezig, maar zij maken nu wel deel uit van Die Mannschaft.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen