Tannane hekelt trappen op training: "Ik weet ze nu te ontwijken"

9 november 2018, 12:39   Bijgewerkt: 9 november 2018, 12:46

Oussama Tannane stelt dat er in Nederland anders wordt getraind dan in Frankrijk. Het gaat er volgens de aanvaller bij trainingen van FC Utrecht een stuk harder aan toe dan hij gewend was bij AS Saint-Étienne. Aan het begin van zijn Utrecht-periode werd Tannane op de training af en toe aangepakt.

"Toen ik hier kwam, kreeg ik heel wat trappen. Dat gaat steeds beter. Ik weet ze nu wel te ontwijken. Ik heb het daar met de trainer en zijn assistent over gehad. Zij denken dat het komt door meer bewijsdrang. Je moet je hier op trainingen écht laten zien aan de coach", vertelt Tannane in gesprek met Algemeen Dagblad.

In Frankrijk hoeft een speler minder hard te werken, zegt de aanvaller. "Ze willen daar geen blessures zien op trainingen. Iemand met een 'gekke tackle' sturen ze gewoon naar binnen. Terwijl ze hier dan zeggen: o, goed bezig! Dat ligt me minder. Het is voor een verdediger misschien een kick, maar als aanvaller denk ik dat je met respect met elkaar moet omgaan. Ik vind het jammer dat het soms te ver gaat. Een beetje agressiviteit is lekker, maar wel met mate."

In Utrecht wil Tannane een dragende speler worden. "Ik wil nu gewoon fit worden, goals maken en belangrijk zijn.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen