Holla rekent niet op warm onthaal van de FC Twente-fans

9 november 2018, 10:47

Danny Holla verbaasde in de zomer vriend en vijand door na de degradatie van FC Twente te kiezen voor een transfervrije overstap naar FC Den Bosch. Verwacht werd dat de middenvelder een stap hogerop zou maken, maar met Den Bosch ging hij dus alsnog de Eerste Divisie in. Spijt van zijn keuze heeft hij niet.

De dertigjarige middenvelder had in de zomer meteen een goed gevoel bij de club. "De ambities hier spraken en spreken mij aan. Ik ben een gevoelsmens. Als iets niet goed voelt, doe ik het niet. Maar het gevoel dat ik hier heb is goed. En dan maakt het niet uit of je in de Eredivisie of in de Eerste Divisie speelt. Zeker op mijn leeftijd niet", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Den Bosch is inmiddels goed in vorm, maar kwam wat moeizaam op gang. Holla moest wennen aan zijn nieuwe club. "En dat gold voor de meeste spelers in onze selectie", vertelt hij. "Logisch, want we kwamen pas heel laat bij elkaar. En dan hebben we ook nog eens een groep met veel buitenlandse jongens. Daarom waren onze prestaties in het begin van het seizoen nogal wisselvallig. Maar ik kan wel zeggen dat we nu een hecht team vormen. Iedereen gaat goed om met elkaar en de sfeer is geweldig. Ja, daarbij helpt het natuurlijk wel dat je wedstrijden wint."

Den Bosch won de laatste zes duels op rij en staat nu vierde. Vanavond (vrijdag) wacht de thuiswedstrijd tegen Twente, zijn oude club. Hij verwacht niet dat de Twente-fans staan te klappen zodra ze Holla weer zien. "Ik denk niet dat dit heel positief zal zijn. Dat is misschien ook wel logisch. Ik ben toch gedegradeerd met de ploeg en daarna ook nog eens weggegaan. Dus het zal geen heel warm onthaal zijn. Maar ja, zo gaat dat in de voetballerij. Ik loop al lang genoeg mee om daar mee om te kunnen gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen