Groep C: Bordeaux zo goed als uitgeschakeld na eerste puntje

Groep C: Bordeaux zo goed als uitgeschakeld na eerste puntje

8 november 2018 – Girondins Bordeaux is bitter weinig opgeschoten met het eerste puntje in de Europa League. Het Europese avontuur is dankzij het gelijkspel tegen Zenit St. Petersburg (1-1) nagenoeg voorbij. In dezelfde groep speelden Slavia Praag en FC Kopenhagen ook gelijk (0-0).Girondins Bordeaux - Zenit St. Petersburg 1-1
Girondins Bordeaux kwam in de eerste helft terecht op voorsprong. De Fransen waren beter en gevaarlijker dan de Russen, die weinig creëerden. Francois Kamamo (foto) hielp Bordeaux vanaf de penaltystip aan de 1-0. De thuisploeg bleef beter, maar kreeg de gelijkmaker toch om de oren. Anton Zabolotny drukte af en liet doelman Benoit Costil kansloos. Voor Bordeaux was dat een dure tegentreffer, want de club is nu zo goed als uitgeschakeld.

Slavia Praag - FC Kopenhagen 0-0
Slavia Praag en FC Kopenhagen zorgden nauwelijks voor spektakel. Een schot van Michal Frydrych namens de Tsjechen was een van de spaarzame hoogtepunten. Doelpunten vielen er dan ook niet. Slavia Praag schiet het meeste op met dit gelijkspel. Slavia staat tweede op een punt van Zenit. Kopenhagen volgt op twee punten.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 26 april 2019

  2. donderdag 25 april 2019