Groep I: Besiktas laat zege glippen, Sarpsborg pakt puntje

8 november 2018, 21:40

De verhoudingen in groep I zijn na de vierde speelronde onveranderd. Racing Genk speelde donderdagavond op de valreep gelijk tegen Besiktas (1-1)  en blijft koploper in de poule. Malmö en Sarpsborg blijven in het spoor. Hun onderlinge duel leverde ook geen winnaar op. 

Racing Genk - Besiktas 1-1

Jeremain Lens en Ryan Babel begonnen beiden in de basis. Voor Lens was het duel al na twaalf minuten voorbij, omdat de oud-PSV'er geblesseerd raakte. Niet veel later kwam Besiktas op een terechte voorsprong. Ricardo Quaresma straft een flater op van Racing Genk op eigen helft genadeloos af. Dat leek het enige doelpunt te worden. Maar in de slotfase maakte Sander Berge de onverdiende gelijkmaker. Een afgeslagen hoekschop viel voor de voeten van Sander Berge, die succesvol uithaalde: 1-1.

Malmö FF - Sarpsborg 08 1-1

Het Scandinavische onderonsje eindigde onbeslist. Malmö had het in eigen huis moeilijk met Sarpsborg, dat verrassend goed presteert in de Europa League. De Noorse debutant kwam in Zweden zelfs op voorsprong. Patrick Mortensen kopte vallend een afgemeten voorzet tegen de touwen. Sarpsborg gaf de overwinning echter ongelukkig uit handen. Onbedoeld legde Sarpsborg de bal in de zestien klaar voor Malmö. Marcus Antonsson pakte dat cadeautje uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen