Groep G: Spartak Moskou en Rangers verzorgen doelpuntenfestijn

Groep G: Spartak Moskou en Rangers verzorgen doelpuntenfestijn

8 november 2018 – De ploegen in groep G maken zich op voor een spannend slot. Omdat Spartak Moskou het spektakel won van Rangers en Rapid Wien gelijkspeelde tegen Villarreal (0-0) hebben alle teams nog goede papieren op het bereiken van de knock-outfase van de Europa League.Spartak Moskou - Rangers 4-3
Spartak Moskou en Rangers verzorgden een doelpuntenfestijn. Vooral de Schotten sprongen erg effectief om met de spaarzame mogelijkheden. Rangers ondernam drie keer een doelpoging en drie keer was het raak. Al kwam de 0-1 op naam van Roman Eremenko, die de bal via zijn hoofd achter zijn eigen doelman werkte. De schoten van Daniel Candeias en Glenn Middleton troffen ook doel voor de gasten. Spartak kwam wel steeds op gelijke hoogte. Schlemiel bij twee Russische goals was Connor Goldsson. Met een eigen doelpunt maakte hij de 2-2, en bij de 3-3 veranderde Goldsson het schot van Luiz Adriano en had goed keepende Allan McGregor het nakijken. Het slotakkoord was in de 59ste minuut voor Sofiane Hanni. Hij hielp Spartak aan de zwaarbevochten overwinning.

Rapid Wien - Villarreal 0-0
Twee weken geleden walste Villarreal nog met 5-0 over Rapid Wien heen. In de return verweerden de Oostenrijkers zich kranig. Villarreal was wel sterker en kreeg in blessurekans een enorme kans, maar die ultieme poging werd ternauwernood van de lijn gehaald. De Spanjaarden moesten genoegen nemen met een gelijkspel en zijn nog nergens zeker van. Villarreal staat wel bovenaan met zes punten. Spartak Moskou en Rangers hebben beide vijf punten. Rapid Wien heeft slechts een puntje minder.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 maart 2019

  2. dinsdag 19 maart 2019