Groep K: Dinamo Kiev en FC Astana op rozen na zeges

8 november 2018, 20:44

Dinamo Kiev en FC Astana kunnen zich gaan opmaken voor de volgende ronde in de Europa League. Nadat FC Astana eerder op de avond al van FK Jablonec won (2-1), rekende het door Ajax uitgeschakelde Kiev in eigen huis simpel af met Rennes. Daardoor staan beide teams vijf punten voor met nog twee duels, terwijl ze in de volgende ronde tegenover elkaar staan. Aan een gelijkspel hebben beide ploegen genoeg. 

Dinamo Kiev - Rennes 3-1

In Rennes had Kiev twee weken geleden nog heel veel moeite met de Franse ploeg, maar in Kiev was het eigenlijk geen seconde spannend. Benjamin Verbic kopte na een klein kwartier het openingsdoelpunt tegen de touwen, gevolgd door een grote kans voor Viktor Tsygankov. Hoewel de thuisploeg sterker was, duurde het tot ruim na het uur voor de definitieve beslissing viel. Vitalii Mykolenko en Mykola Shaparenko zorgden binnen vier minuten voor de 3-0 tussenstand. Invaller M'Baye Niang stelde vlak voor het einde Jordan Siebatcheu nog in staat om de eretreffer te maken.

Eerder op de avond won FC Astana al in eigen huis van FK Jablonec (2-1). Vlak voor tijd maakte verdediger Evgeny Postnikov uit een hoekschop de winnende treffer. Rangelo Janga kwam een half uur voor tijd in de ploeg voor de thuisploeg. Door die zege gaat de formatie samen met Kiev aan kop en beide teams staan met een voorsprong van vijf punten met anderhalf been in de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen