Groothuizen niet langer eerste keeper van ADO Den Haag

Groothuizen niet langer eerste keeper van ADO Den Haag

8 november 2018 – Indy Groothuizen is zijn plek onder de lat bij ADO Den Haag kwijt. Alfons Groenendijk kiest zondag tegen AZ voor Robert Zwinkels. Groothuizen betaalt de tol voor zijn enorme blunder tegen FC Utrecht en fouten in de wedstrijden ervoor."Ik heb het volste vertrouwen in Indy, zeker naar de toekomst. Het is een keeper met enorm veel potentie, maar hij is de laatste periode ook ongelukkig", zegt Groenendijk tegen ADO Den Haag TV. "Nu heb ik besloten om Robert de voorkeur te geven. En er komen nog meer wijzigingen."

Groenendijk grijpt in, omdat ADO de laatste wedstrijden matig presteert. "De resultaten liegen niet. Uit de laatste drie wedstrijden pakten we één punt. Dat is gewoon slecht. Ik ben ook absoluut niet tevreden met hoe het gaat. Niet met de groep, maar ook niet met mezelf. Mijn taak is om de boel op de rit te krijgen."

ADO krijgt doelpunten makkelijk om de oren, en heeft ook moeite met scoren. "Ik heb al de gekste goals gezien. We zijn ook niet de meest makkelijk scorende ploeg. Het is zoals het is, we zullen het tij moeten keren om weer naar boven te kunnen kijken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 18 april 2019

  2. woensdag 17 april 2019