Koster snakt naar eerste zege in meer dan twee maanden tijd

Koster snakt naar eerste zege in meer dan twee maanden tijd

8 november 2018 – Willem II boekte twee zeges in de eerste drie wedstrijden van het seizoen, maar won sindsdien geen enkele keer meer. De Tilburgers zijn inmiddels afgezakt naar de veertiende plaats en snakken naar een driepunter. Adrie Koster hoopt dat zijn ploeg tegen PEC Zwolle de eerste overwinning sinds eind augustus boekt.In de derde speelronde won Willem II met 5-0 van Heracles, maar in de acht daaropvolgende wedstrijden veroverden de Tilburgers geen enkele keer de volle buit. "Maar we hebben het een paar wedstrijden ook niet volledig in eigen hand gehad. Al zijn er ook momenten geweest dat we onnodig de fout in zijn gegaan. We moeten vaker laten zien daarvan geleerd te hebben", blikt Koster via de clubkanalen vooruit op het duel met de Zwollenaren.

Het verschil tussen de teams is één punt in het voordeel van PEC Zwolle. "Voor beide ploegen is dit een belangrijke pot, daardoor verwacht ik een open wedstrijd", aldus de trainer van Willem II. "PEC heeft een goed voetballende ploeg. Ze hebben een moeilijke start gehad, maar hebben daarna de draad weer enigszins opgepakt. Echter vind ik ze ook nog vaak wisselvallig."

Hoewel Koster tegen PEC Zwolle nog geen beroep kan doen op Aras Özbiliz, Matijs Branderhorst en de langdurig geblesseerde Karim Coulibaly, behoort Atakan Akkaynak wel weer tot de wedstrijdselectie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 maart 2019

  2. dinsdag 19 maart 2019