Van 't Schip: "Het wordt aanhaken of er gaat een gat ontstaan"

8 november 2018, 16:02

PEC Zwolle bevindt zich slechts één punt boven de degradatiezone, dus kunnen de Zwollenaren een zege goed gebruiken. John van 't Schip hoopt dat zijn ploeg vrijdag tegen Willem II sportieve wraak neemt voor de zeperd tegen Fortuna Sittard (3-0). De trainer noemt de club uit Tilburg een directe concurrent.

Het verschil tussen de teams is slechts één punt in het voordeel van de Zwollenaren. "Met winst maak je een goede stap en dat wordt steeds belangrijker; het wordt aanhaken of er gaat een gat ontstaan. Daarom zijn de drie punten heel belangrijk", aldus Van 't Schip in gesprek met RTV Oost.

Hoewel de Zwollenaren in de vorige speelronde geen goede beurt maakten, lijkt Van 't Schip weinig aan zijn team te veranderen. "We zoeken vastigheid en willen spelers ook de kans geven in het elftal te groeien. Daar zullen we morgen ook voor kiezen. Uiteraard zal er ook een keer een verandering zijn, maar we willen niet veranderen om het veranderen."

Afwezigen

Naast Dico Koppers en Stanley Elbers zijn ook Bram van Polen en Alessandro Tripaldelli er niet bij tegen Willem II. Van Polen kampt met knieklachten, Tripaldelli is nog niet hersteld van een lichte liesblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen