Al-Jazira bevestigt vertrek Keizer naar Sporting Portugal

Al-Jazira bevestigt vertrek Keizer naar Sporting Portugal

8 november 2018 – Marcel Keizer wordt de nieuwe trainer van Sporting Portugal. Hoewel de Portugese club de komst van de 49-jarige oefenmeester nog niet heeft bevestigd, laat Al-Jazira weten dat Keizer op weg is naar Lissabon. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft afscheid genomen van de Nederlandse trainer en Damien Hertog aangesteld als interim-coach."We zijn dankbaar voor wat Marcel voor de club heeft gedaan. We wensen hem veel succes in Lissabon", zegt voorzitter Mohammed Saif Al Suwaidi via de officiële kanalen van Al-Jazira. Keizer, die sinds de afgelopen werkzaam was in de Verenigde Arabische Emiraten, zegt dat het een eer was om voor Al-Jazira te werken. "Ik wens de club veel succes in de toekomst."

Portugese media wisten al enkele dagen te melden dat Keizer de nieuwe trainer van Sporting zou worden. Na het ontslag van José Pereiro werd ook onder meer Vitesse-trainer Leonid Slutsky genoemd als nieuwe oefenmeester van de Portugezen.

In Lissabon krijgt Keizer te maken met twee Nederlandse spitsen: Bas Dost en Luc Castaignos. De trainer was eerder werkzaam bij Telstar, FC Emmen, SC Cambuur en (Jong) Ajax.

Lees ookNeres denkt dat Sporting goede keuze maakt met 'rustige' Keizer

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 april 2019

  2. donderdag 18 april 2019