Ronaldo gefrustreerd door zege United: "Het was niet eens geluk"

Ronaldo gefrustreerd door zege United: "Het was niet eens geluk"

8 november 2018 – Cristiano Ronaldo is van mening dat woensdagavond in Turijn slechts één ploeg recht had op de overwinning. Juventus domineerde het duel met Manchester United, maar ging door twee late doelpunten met 1-2 onderuit. Dat zijn oude club drie punten aan het Champions League-duel heeft overgehouden, vindt de Portugees onverdiend."Manchester United verdiende op geen enkele manier de overwinning", zegt hij tegen Sky Sports Italia. "We hebben de negentig minuten gedomineerd, kansen gecreëerd en drie à vier keer nagelaten de wedstrijd te beslissen. We zijn toen achterover gaan hangen en daarvoor zijn we bestraft."

United maakte op geen enkel moment aanspraak op de zege, zegt Ronaldo. "Het was niet eens geluk, want geluk dwing je af. We hebben het weggegeven", treurt de oud-speler van United, die met een geweldig doelpunt halverwege de tweede helft de score opende. "We moeten onze koppen omhoog houden, want we hebben erg goed gespeeld en staan nog steeds bovenaan in de groep."

Juventus was bij een zege op United zeker geweest van een plaats in de knock-outfase van de Champions League. De kans dat de Italianen zich alsnog plaatsen voor de achtste finale, is groot. De voorsprong op nummer drie Valencia bedraagt vier punten.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 maart 2019

  2. dinsdag 19 maart 2019