Büttner looft Vitesse-trainer Slutsky: "Ge-wel-di-ge vent"

8 november 2018, 12:15

Leonid Slutsky heeft in zijn eerste maanden in Arnhem al een onuitwisbare indruk gemaakt op Vitessenaar Alexander Büttner. De verdediger vindt met name de manier van omgang van de Russische trainer geweldig tot dusver. "Hij doet me vaak aan Sir Alex Ferguson denken."

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. "GE-WEL-DI-GE vent", zo omschrijft Büttner zijn coach. "Deze trainer zit zelfs in de groepsapp. Heb je zoiets weleens gehoord? Ik niet. En het hoogste woord, hè. Laatst had Navarone Foor weer eens een jasje aan dat er niet uitzag. Dan ben je nog niet thuis of de trainer heeft alweer een rare foto gevonden met zo'n jasje", aldus de back.

"Ferguson was precies hetzelfde. Had ook een idee hoe je met spelers moet omgaan. Dat leer je niet op een cursus", verzekert Büttner, die onder Slutsky een vaste plaats heeft in het elftal. Alleen sinds zijn liesblessure, de laatste drie duels, speelt hij wat minder. In de acht optredens die hij had dit seizoen, maakte hij één doelpunt en gaf hij drie assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen