Coutinho weken 'out' bij Barcelona en is twijfelgeval voor PSV-uit

Coutinho weken 'out' bij Barcelona en is twijfelgeval voor PSV-uit

8 november 2018 – FC Barcelona moet het de komende twee tot drie weken stellen zonder Philippe Coutinho. De aanvaller van de Catalanen liep in het duel met Internazionale (1-1) een spierblessure in zijn linkerbovenbeen, waardoor hij in elk geval het duel met Real Betis van dit weekend moet missen en ook de interlandperiode met Brazilië aan zich voorbij moet laten gaan. Voor het treffen met PSV in de Champions League is hij nog een twijfelgeval.



Dat meldt FC Barcelona via de officiële kanalen. Hoewel Coutinho het duel wel uitspeelde en ze in Barcelona dachten dat hij slechts één wedstrijd zou missen, valt de kwetsuur toch wat zwaarder uit dan gedacht. Voor Ernesto Valverde is het duel met Atlético Madrid in de Primera Division, vlak na de interlandperiode en voor het treffen met PSV, overigens belangrijker dan de wedstrijd in Eindhoven. De volgende ronde van de Champions League zal Barcelona ook zonder een zege bij PSV namelijk wel halen.

Coutinho scoorde dit seizoen tot dusver vijfmaal en gaf vier assists in zestien optredens. Tegenover de blessure van de Braziliaan staat wel de naderende terugkeer van Lionel Messi.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 april 2019

  2. donderdag 18 april 2019