Neres denkt dat Sporting goede keuze maakt met 'rustige' Keizer

8 november 2018, 10:32

Het is nog niet in kannen en kruiken, maar het heeft er alle schijn van dat Marcel Keizer de nieuwe trainer van Sporting Portugal wordt. Gaat de oud-coach van Ajax daadwerkelijk in Lissabon aan de slag, dan heeft de Portugese club volgens David Neres een goede slag geslagen. De trainer en speler werkten in Amsterdam met elkaar samen.

"Het is een goede trainer", begint Neres in gesprek met het Portugese A Bola. "Ik denk dat hij veel heeft toe te voegen bij Sporting. Hij heeft ons een tijdje getraind. Hij heeft de Ajax-mindset: mooi voetballen en het spelen in balbezit. Daarnaast is hij een rustige trainer."

Keizer was vanaf medio 2017 tot het einde van het kalenderjaar trainer van Ajax. De club zette hem na een wisselvallige eerste seizoenshelft op straat. Daarna ging hij aan de slag bij Al-Jazira, waar hij nog altijd onder contract staat. Keizer heeft de interesse van Sporting al toegegeven. Portugese media denken dat de aanstelling van de Nederlandse oefenmeester een kwestie van tijd is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen