Mourinho betuigt spijt van provocerend gedrag in Turijn

7 november 2018, 23:55   Bijgewerkt: 8 november 2018, 00:00

José Mourinho heeft spijt van zijn provocerende gedrag direct na afloop van Juventus - Manchester United (1-2). Met zijn hand achter de oren daagde hij de fans van Juventus uit. Mourinho deed dat, omdat hij zich negentig minuten lang beledigd voelde.

Mede vanwege zijn verleden bij Internazionale is Mourinho niet populair in Turijn. "Ik kwam hier alleen om mijn werk te doen. Ik heb niemand beledigd. Aan het einde van de wedstrijd maakte ik een gebaar omdat ik ze (de fans van Juventus, red.) harder wilde horen. Achteraf had ik dat niet moeten doen. Als ik in mijn hoofd rustig was gebleven, had ik het waarschijnlijk ook niet gedaan. Maar mijn familie is beledigd, inclusief mijn Inter-familie. Daarom reageerde ik zo."

Manchester United verraste woensdagavond door een 1-0 achterstand om te buigen naar een 1-2 overwinning. Tot aan de slotfase waren de Engelsen ook nauwelijks gevaarlijk geweest. Mourinho: "We hebben fantastisch gespeeld. Wij wilden als een team spelen. Die overwinning pakken we, omdat we er tot het einde in geloofden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen