Advocaat boos op KNVB: "Het is een belachelijk besluit"

7 november 2018, 13:21

Dick Advocaat is niet blij met de planning van de KNVB om de bekerwedstrijd van FC Utrecht tegen Feyenoord in te roosteren op donderdag 20 december. Drie dagen daarna speelt Utrecht een Eredivisie-wedstrijd tegen Ajax, waardoor het team volgens de coach te weinig rusttijd heeft.

"Het is een belachelijk besluit om onze wedstrijd op donderdag om 20.45 uur te zetten", steekt de trainer van wal tegenover RTV Utrecht. "Nu komen we midden in de nacht terug, terwijl we zondag om kwart over 12 alweer tegen Ajax moeten spelen." De Amsterdammers komen een dag eerder in actie in de beker. "Waarom spelen we niet ook op woensdag, net als Ajax? Dan heeft iedereen evenveel rust. Er wordt niet gekeken naar de belangen van de clubs", vindt de trainer.

De KNVB meldt tegenover het bovengenoemde medium dat het zich niet kan vinden in de teksten van de trainer. "Tussen twee wedstrijden moet minimaal 48 uur zitten. FC Utrecht is donderdag om half 11 klaar, en de volgende wedstrijd is zondag om kwart over 12. Dat is voldoende."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen