Dumfries baalt: "We hebben gevochten als leeuwen"

7 november 2018, 09:26

Als rechtsback draaide Denzel Dumfries dinsdag overuren bij PSV. De verdediger moest alle zeilen bijzetten om Tottenham Hotspur van scoren af te houden en lange tijd ging dat goed, tot de laatste fase van de wedstrijd (2-1). De verdediger zag dat het aan inzet niet ontbrak bij PSV.

"We waren heel dichtbij en hebben gevochten als leeuwen", was zijn eerste reactie bij Veronica. "Helaas valt dan eerst de gelijkmaker en maken ze daarna ook nog de 2-1. We stonden als team goed en Jeroen (Zoet, red.) hield ons goed in de strijd. We deden er met zijn allen alles aan om een goal te voorkomen. Het is heel zuur dat-ie op het einde dan toch valt", treurt de international.

Omdat PSV na vier duels pas één punt heeft in dit Champions League-seizoen, is de Europa League nu het hoogst haalbare. "Daar gaat onze volle focus naar uit. Dat kunnen we nog bereiken, dus dan moeten we daar ook volle bak voor gaan. Als wij met dit team de Europa League ingaan, kunnen we het hartstikke goed gaan doen", verwacht de rechtsachter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen