Napoli en PSG profiteren niet van puntverlies Liverpool

6 november 2018, 23:11   Bijgewerkt: 6 november 2018, 23:16

Paris Saint-Germain en Napoli hebben amper geprofiteerd van de verrassende nederlaag van Liverpool. In het onderlinge onderonsje kwam geen winnaar, waardoor het Groep C loeispannend is geworden. Napoli en Liverpool gaan met zes punten aan kop na vier duels, PSG volgt op één punt en verrassend genoeg mag ook Rode Ster Belgrado met vier punten nog hopen op overwintering. 

Door de verrassende 2-0 nederlaag van Liverpool in Belgrado was de spanning in de poule weer helemaal terug. Napoli en Paris Saint-Germain maakten er echter geen spektakelstuk van in Napels en waren allebei vooral bang om niet te verliezen en daarmee achterop te raken in de groep. In de blessuretijd van de eerste helft sloegen de Fransen toe. Linksback Juan Bernat schoot de bal na een combinatie met Kylian Mbappé raak.

In de tweede helft beet Napoli, dat meer moest gaan komen, meer van zich af en dit resulteerde in kansen voor Dries Mertens en José Callejón: zij vonden routinier Buffon echter op hun weg. Diezelfde Buffon liep net na het uur Callejón onderuit en scheidsrechter Björn Kuipers wees terecht naar de stip. Lorenzo Insigne schoot die penalty feilloos in de linkerhoek achter zijn landgenoot. Kansen waren daarna schaars en er werd niet meer gescoord. Beide ploegen zullen in een onderling duel met Liverpool moeten uitmaken wie zich tot de nummers een en twee gaan kronen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen