Atlético Madrid neemt met zege wraak op Borussia Dortmund

6 november 2018, 23:04

Atlético Madrid heeft in het eigen Wanda Metropolitano wraak genomen op Borussia Dortmund voor de dikke 4-0 nederlaag in Duitsland van twee weken geleden (2-0). Beide ploegen hebben daardoor na vier duels negen punten in Poule A, waardoor de strijd om de eerste plek weer helemaal open ligt. Club Brugge verstevigde de derde plaats eerder op de avond al door AS Monaco te vernederen met 0-4.

Borussia Dortmund was geen schim van de ploeg die Atlético Madrid eind vorige maand in Duitsland nog met 4-0 vernederde. De Spanjaarden hadden vanaf het begin het initiatief en kregen een aantal goede mogelijkheden. Saúl Níguez was de gevaarlijkste man en na iets meer dan een halfuur zorgde hij voor de terechte voorsprong voor de thuisploeg. Na een snelle uitbraak en een mooi overstapje van een ploeggenoot schoot hij de bal via Manuel Akanji in het doel.

Diezelfde Níguez was voor rust nog dicht bij zijn tweede en schreeuwde tevergeefs om een strafschop. Na rust ging Dortmund op jacht naar de gelijkmaker, maar Atlético verdedigde sterk. Tien minuten voor tijd gooide de thuisploeg de wedstrijd in het slot met een razendsnelle counter die door Antoine Griezmann werd afgerond. Daar bleef het ook bij, waardoor de strijd om de koppositie weer helemaal open ligt. Club Brugge zal balen van de Spaanse zege, anders waren ze dichterbij Atléti gekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen