Klopp heeft geen verklaring voor afgang van Liverpool in Servië

6 november 2018, 22:30

Jürgen Klopp heeft geen verklaring waarom Liverpool dinsdagavond onderuit ging op bezoek bij Rode Ster Belgrado. De oefenmeester vond dat er teveel misging bij zijn ploeg, maar kon direct na het duel nog geen haarfijne analyse uit de doeken doen. "Of ik mijn vinger op de zere plek kan leggen? Ik heb maar tien vingers", was de cynische analyse.

Op de clubsite blikte de coach terug op het pijnlijke 2-0 verlies in Servië. "We begonnen nog heel goed, met een kans voor Daniel Sturridge. Maar daarna deed Rode Ster wat terug en raakten wij van slag. We moeten voorkomen dat dit vaker gebeurt", vond de kritische coach. "Rode Ster verdiende de overwinning vanwege de passie die zij toonden. Het was een welverdiende zege. Wij hebben terecht niets."

Ook na de wissels van de Duitser veranderde er te weinig bij The Reds. "We hadden momenten, een bijna-kans. In de laatste minuten kregen we ook grote mogelijkheden, maar voor een resultaat was het niet genoeg. Dit komt zeker hard aan, we hadden het een stuk beter moeten doen." Door het verlies is het perspectief op het behalen van de volgende ronde een flink stuk gezakt voor Liverpool, dat met Paris Saint-Germain en Napoli in een loodzware poule zit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen