Martens afwezig, maar géén twijfelgeval bij Nederlandse vrouwen

6 november 2018, 21:22

Lieke Martens stond de afgelopen tijd buitenspel bij FC Barcelona en maakte pas afgelopen weekend weer haar rentree in Catalonië, toch is de aanvaller geen vraagteken voor het cruciale tweeluik met Zwitserland. Bondscoach Sarina Wiegman zag Stefanie van der Gragt en Siri Worm al afhaken, maar heeft laten weten dat Martens er gewoon 'goed op staat'.

Dat vertelt ze tegenover de NOS. "Lieke is fit. Ze heeft zondag negentig minuten gespeeld bij FC Barcelona, maar heeft in die wedstrijd een behoorlijke tik gehad. Ze zit nu nog in de herstelfase en traint morgen weer mee", aldus de bondscoach. De laatste tijd miste de aanvaller veel wedstrijden van Barcelona, onder meer in de belangrijke Champions League, vanwege een voetkwetsuur. Daarvan is ze inmiddels wel volledig hersteld.

"Je weet dat spelers in de top spelen en elke dag trainen, dan zijn er weleens pijntjes. Dat hoort erbij", aldus de realistische Wiegman. "Behalve Van der Gragt en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341132/geblesseerde-worm-haakt-af-voor-play-offduels-leeuwinnen/,_blank,Worm] hebben we 23 andere fitte spelers. En als wij op de mat leggen wat we kunnen, denk ik dat we de betere ploeg hebben ten opzichte van Zwitserland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen