Vormer terug in Club Brugge-basis, Wijnaldum en Van Dijk starten

6 november 2018, 17:48   Bijgewerkt: 6 november 2018, 18:04

Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum, Stefano Denswil én Ruud Vormer hebben alle vier een basisplaats gekregen bij de vroege Champions League-duels van dinsdagavond. De Nederlands van Liverpool spelen weliswaar tegen Rode Ster Belgrado, toch heeft Jürgen Klopp in Servië veel vaste basisspelers gekozen. Voor Vormer is de basisplaats bij Club Brugge prettig, aangezien hij de laatste duels gepasseerd werd.

"Een vormdip? Ik weet het niet. Ik doe elke dag mijn stinkende best, maar het komt er even niet uit", sprak Vormer over zijn plek op de bank, waar hij het zeker niet mee eens was. Voor het cruciale treffen met AS Monaco, waar de Belgen Nacer Chadli en Youri Tielemans in de basis starten, heeft hij wel een plek gekregen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341112/vormer-plots-bankzitter-bij-brugge-hij-moet-dit-accepteren/,_blank,van trainer Ivan Leko]. De winnaar van het duel in Monaco, wordt vermoedelijk derde in de poule. Arnaut Danjuma Groeneveld is [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341082/liverpool-laat-shaqiri-thuis-vanwege-vrees-vijandige-ontvangst/,_blank,afwezig met een blessure], terwijl Sofyan Amrabat op de bank begint.

Voor Van Dijk en Wijnaldum is de basisplaats weinig verrassend. De derde en vierde aanvoerder van The Reds hebben over het algemeen een basisplaats bij Liverpool, dat in de poule des doods in de Champions League geen punten mag verspelen tegen Rode Ster Belgrado.

Opstelling: AS Monaco: Benaglio; Sidibé, Glik, Jemerson, Barreca; Tielemans, Ait Bennasser, Chadli; Sylla, Falcao, Diop

Opstelling: Club Brugge: Horvath; Poulain, Mechele, Denswil; Mata, Vormer, Nakamba, Rits, Diatta; Wesley, Vanaken

Opstelling Rode Ster Belgrado: Borjan; Stojkovic, Savic, Degenek, Rodic; Krsticic, Jovancic; Srnic, Marin, Ben Nabouhane; Pavkov

Opstelling Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Lallana, Wijnaldum, Milner; Salah, Sturridge, Mané

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen