'Ervaringsdeskundige' Marcellis acht PSV niet helemaal kansloos

6 november 2018, 18:19

Dirk Marcellis vindt dat PSV niet helemaal kansloos is op bezoek bij Tottenham Hotspur. De verdediger won in 2008 met de Eindhovenaren in Londen en denkt dat er dinsdagavond kansen liggen op hetzelfde resultaat. En dat is mede gebaseerd op het heenduel in het Philips Stadion, al was de Spurs wel een stuk sterker. "Misschien had een echte topclub die wedstrijd wel gewonnen, zij spelen hem dan toch nog gelijk. Dat is iets waar PSV zich aan kan vasthouden."

Dat stelt Marcellis op de clubsite van PSV. "Tottenham is tegenwoordig echt Europese top. In Eindhoven zag je hoe goed ze zijn", vertelt de recent gestopte verdediger. In 2008 won hij nog van Tottenham, met onder anderen Dimitar Berbatov en Robbie Keane in de basis (0-1). "Wij speelden destijds op White Hart Lane op een werkelijk perfecte grasmat, dat is nu op Wembley wel anders. De sfeer daar was echt prachtig, het was echt een mooie uitwedstrijd. Moeilijk was het wel, maar we wonnen uiteindelijk zelfs door een goal van Farfán."

Hoewel Tottenham de favoriet is, vindt Marcellis met name de as in het team van Mark van Bommel heel sterk. "Dan heb ik het over Jeroen Zoet, Daniel Schwaab, Nick Viergever, Jorrit Hendrix en Luuk de Jong. Dat zijn spelers die altijd een voldoende halen en heel vaak zelfs een goed. Ze verzaken nooit, dat vind ik de grootste kwaliteit van dit PSV. Tel daar de kwaliteiten van Hirving Lozano, Steven Bergwijn, de aanvallende backs en de andere jongens bij op en je hebt een heel goed elftal. Ik vind ze het hele seizoen al erg stabiel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen