Iniesta heeft te doen met ontslagen Real-trainer Lopetegui

6 november 2018, 16:11

Andrés Iniesta vindt het sneu dat Julen Lopetegui binnen enkele maanden twee keer op straat is gezet. De 52-jarige oefenmeester werd vlak voor het WK ontslagen als bondscoach van Spanje en werd onlangs de laan uitgestuurd bij Real Madrid. De voormalig speler van FC Barcelona stelt dat Lopetegui de nodige dosis pech heeft gehad.

In juni werd Lopetegui een dag voor de start van het WK ontslagen nadat bekend was geworden dat hij bij Real Madrid aan de slag zou gaan. De Madrileense club ontsloeg de trainer een week geleden vanwege de tegenvallende sportieve resultaten. "Mijn relatie met Julen begon toen hij werd aangesteld bij de nationale ploeg. We hadden een sterke relatie", begint Iniesta tegenover Onda Cero.

"Niemand wilde wat er voor het WK gebeurde. Ik voelde me belangrijk onder hem, dus ik heb hem de volgende dag meteen een bericht gestuurd", aldus Iniesta, die medelijden heeft met de ontslagen trainer. "Wat met een coach gebeurt, hangt in de voetballerij af van de resultaten en de dynamiek. We moeten accepteren dat deze dingen kunnen gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen