Ajax met Cerny naar Lissabon voor duel met Benfica

6 november 2018, 11:17

Vaclav Cerny maakt deel uit van de Ajax-selectie die dinsdag naar Lissabon afreist. Daar nemen de Amsterdammers het woensdag in het kader van de Champions League op tegen Benfica. Wint Ajax in Portugal, dan bereikt het de knock-outfase van het miljardenbal.

Erik ten Hag neemt 21 spelers mee naar Portugal. Cerny, die in het bekerduel met Go Ahead Eagles zijn rentree in de hoofdmacht maakte, is één van de spelers die deel uitmaakt van de selectie. Kasper Dolberg is er ook gewoon bij. Hij kampte met maagproblemen, maar heeft daar inmiddels geen last meer van.

Naast de langdurig geblesseerden Hassane Bandé, Daley Sinkgraven en Joël Veltman is Carel Eiting er woensdag ook niet bij. De middenvelder kampt al enige tijd met een enkelblessure.

Volledige selectie

André Onana, Kostas Lamprou, Dominik Kotarski, Rasmus Kristensen, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Vaclav Cerny en Dani de Wit

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen