Gisteren gemist: Fosu-Mensah ongelukkig en HSV koploper

6 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 5 november 2018, 23:46

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 5 november.

Van Bommel: "Als Nederlandse ploeg kans klein om door te gaan"

In aanloop naar het Champions League-duel van PSV op bezoek bij Tottenham Hotspur heeft trainer Mark van Bommel kenbaar gemaakt dat hij zich niet druk maakt om de grasmat en heeft hij de verwachtingen tussen neus en lippen door wat getemperd. "Wij zitten in de zwaarste poule."

'Wenger gaat weer aan de bak en volgt Gattuso op bij AC Milan'

Het doorgaans goed geïnformeerde France Football weet het zeker: manager Arsène Wenger gaat binnenkort zijn rentree maken in het profvoetbal als trainer. Het Franse manager en jarenlange boegbeeld van Arsenal moet bij AC Milan de opvolger van Gennaro Gattuso worden.

Fosu-Mensah schlemiel in degradatiekraker tegen Huddersfield

Huddersfield Town is hekkensluiter af in Engeland. De ploeg met basisspeler Terence Kongolo en bankzitters Juninho Bacuna en Rajiv van la Parra won de thuiswedstrijd tegen Fulham, dat een plekje boven de rode lantaarn stond, dankzij een eigen goal van Timothy Fosu-Mensah: 1-0.

FC Den Bosch wint bij Jong PSV al voor zesde keer op rij

In een matige wedstrijd heeft FC Den Bosch voor de zesde keer op rij gewonnen in de Eerste Divisie. De Bosschenaren hadden het geregeld lastig op bezoek bij Jong PSV, maar wonnen dankzij een late goal van Stefan Velkov wel: 0-1.

Hamburger SV koploper dankzij uitblinker Van Drongelen

Hamburger SV is de nieuwe koploper in de Tweede Bundesliga. Met een uitblinkende Rick van Drongelen in de basis werd de topper tegen 1. FC Köln in extremis met 1-0 gewonnen dankzij een treffer van Pierre-Michel Lasogga. Daardoor gaat het St. Pauli voorbij op de ranglijst

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen