Schwaab vindt veel balbezit niet nodig voor een resultaat

5 november 2018, 19:36   Bijgewerkt: 5 november 2018, 21:17

Daniel Schwaab staat voor de tweede keer in korte tijd tegenover Harry Kane. De Duitse PSV'er is beducht voor de spits van Tottenham Hotspur en geeft zijn mening over het veld op Wembley: "We moeten met de omstandigheden omgaan."

Op de persconferentie geeft de verdediger aan dat de status van Wembley de boventoon voert ten opzichte van de slechte grasmat  "Het is bijzonder als je op Wembley mag spelen. Champions League is sowieso bijzonder, maar dit stadion maakt het nog iets mooier. Ik hoorde over de slechte grasmat, maar we moeten met de omstandigheden omgaan."

In Eindhoven werd het onlangs 2-2. PSV speelde een heel matige tweede helft en pas na de rode kaart voor Hugo Lloris wist de thuisploeg het Spurs lastig te maken. Volgens Schwaab heeft het elftal geleerd van het eerste duel tegen de Engelsen: "Je hoeft niet altijd de bal te hebben om een resultaat te halen."

Schwaab en zijn kompaan Nick Viergever slaagden er in eigen huis niet in om Harry Kane van score af te houden. Hij weet dus wat hem te wachten staat. "Kane is een hele slimme speler die weet hoe hij zijn lichaam moet gebruiken. Hij staat altijd op de goede plek in de zestien. Ik moet 90 minuten lang alert zijn en altijd weten waar hij is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen