Pochettino hoopt op 'iets verbeterde mat' tegen PSV

5 november 2018, 17:04

Het gras op Wembley zou dinsdagavond 'een klein beetje verbeterd' moeten zijn als Tottenham Hotspur en PSV het tegen elkaar opnemen in het kader van de Champions League. Manager Mauricio Pochettino heeft hoop op een fatsoenlijke mat: "Er wordt hard gewerkt om het veld in een betere conditie te krijgen."

Het speelveld van Wembley heeft het de laatste weken erg zwaar. Vorige week zondag werd de NFL-wedstrijd tussen de Philadelphia Eagles en de Jacksonville Jaguars afgewerkt en liep de grasmat veel schade op. Een dag later werd duidelijk dat Tottenham, dat toen op een abominabel veld de topper tegen Manchester City afwerkte, veel in het werk moest stellen om de mat weer op een acceptabel niveau te krijgen.

Om de grasmat de sparen, werd maandag niet op Wembley getraind. Volgens Pochettino heeft dat zijn vruchten afgeworpen. "Ik heb de foto's gezien van hoe het veld er nu bij ligt", vertelt hij op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen PSV. "Er wordt hard gewerkt om het veld in een betere conditie te krijgen. De omstandigheden zijn voor beide teams gelijk, dus er is geen reden om te klagen."

Vanwege vertraging bij de verbouwing van White Hart Lane speelt Spurs nog altijd in de voetbaltempel. Dat doet het tot zeker het eind van dit kalenderjaar. Pochettino baalt van de vertraging. "We vinden dit vooral vervelend voor onze fans."

Tegen PSV vechten de Engelsen, net als de Eindhovenaren zelf, zo'n beetje voor de laatste kans om nog uitzicht te houden op de knock-outfase van het miljardenbal. Beide ploegen hebben slechts één punt na drie wedstrijden. "Als je tegen topteams als Inter, PSV en Barcelona speelt, is het niet makkelijk om de volgende ronde te bereiken. Als we het onverhoopt niet zouden redden, dan is dat geen schande."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen