Feyenoord - VVV wordt op donderdag 6 december ingehaald

5 november 2018, 15:31   Bijgewerkt: 5 november 2018, 15:44

De afgelaste wedstrijd tussen FeyenoordVVV-Venlo wordt op donderdag 6 december volledig ingehaald. Het duel wordt zodoende vanaf de aftrap opnieuw afgewerkt, waarbij dus ook de opstelling van beide teams volledig anders mag zijn. Het treffen vindt plaats tussen twee Eredivisiewedstrijden in, zo heeft de KNVB bekend gemaakt.

Feyenoord-directeur Jan de Jong is blij met de bereidwillige medewerking van de KNVB, VVV-Venlo en de gemeente Rotterdam. Ook is hij opgelucht dat er snel duidelijkheid is over de wedstrijd, waarbij de geruchten de ronde deden dat die deze week al ingehaald kon worden. Dat is dus niet het geval, waardoor de geschorste Jeremiah St. Juste wel weer inzetbaar is tijdens de return.

"Onze supporters en ook die van VVV verdienen overigens een groot compliment voor de wijze waarop zij deze zeer teleurstellende avond hebben ondergaan", laat De Jong weten in het statement. "Als bespeler van het stadion willen we natuurlijk zekerheid dat dit niet nog eens kan gebeuren." De reden van het ongemak is overigens wel bekend: een deel van de techniek – onder meer een transformator en meerdere relais - blijkt het te hebben begeven. Daardoor was het inderdaad een intern probleem en kon het niet zo snel worden opgelost.

Voor de fans die een kaart hadden gekocht, kunnen uiteraard op donderdag 6 december weer terecht in De Kuip. Die supporters die niet aanwezig kunnen zijn op donderdagavond, kunnen hun geld terugvragen. Hiervoor kunnen ze terecht bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen