Spoorboekje: PSV in CL en wat als PSV in de groep van Ajax zat?

6 november 2018, 07:00   Bijgewerkt: 5 november 2018, 23:33

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 6 november.

Specials

Wat als PSV in de groep van Ajax had gezeten?

Ajax kan zich morgen al plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League, terwijl PSV vanavond een goed resultaat wil boeken bij Tottenham Hotspur om ieder geval in de Europa League te overwinteren. Een groot contrast, terwijl PSV in de Eredivisie al vijf punten voorsprong heeft op de Amsterdammers. Wat als PSV in de groep van Ajax had gezeten, en vice versa? Met de data van Remiqz geven wij een antwoord.

Wedstrijden

Hobro - Odense BK (17.30 uur)

Ramon Leeuwin timmert met Odense BK goed aan de weg in Denemarken. De centrale verdediger stapte deze zomer over van FC Utrecht en is al zeven duels ongeslagen met zijn ploeg, die inmiddels op de zevende plaats staat. Afgelopen weekend werd er nog gewonnen van Hobro en dat is dinsdagavond ook de opponent in de Deense beker. Kan Leeuwin met zijn elftal ditmaal weer wnnen?

AS Monaco - Club Brugge (18.55 uur)

Zonder Arnaut Danjuma Groeneveld gaat Club Brugge op bezoek bij het zo geplaagde AS Monaco van Thierry Henry. Beide teams hebben één punt overgehouden aan de eerste drie wedstrijden en lijken al veroordeeld tot het spelen van maximaal de Europa League. Wie van beide meer wil, moet in elk geval winnen. Ruud Vormer hoopt ongetwijfeld dat hij in elk geval weer eens in de basis staat.

Tottenham Hotspur - PSV (21.00 uur)

Voor PSV en Tottenham is eigenlijk hetzelfde aan de hand als voor Club Brugge en Monaco, alleen doen zij het in de competitie wel goed. Europees hebben beide ploegen het lastig, waarbij voor Tottenham het excuus van de vele blessures geldt. Voor de ploeg van Mark van Bommel zijn geen excuses meer, maar is het ook geen schande om te verliezen in Londen. Toch willen de Eindhovenaren ongetwijfeld meer dan dat. 

Voetbal op tv

18.55 uur: Rode Ster Belgrado - Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Tottenham Hotspur - PSV, Veronica, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Internazionale - FC Barcelona, Ziggo Golf Sport, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Atlético - Borussia Dortmund, Ziggo Sport Racing, live verslag van het duel in de Champions League

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen